Meteen naar de inhoud
Home » Diensten

Diensten

Al uw wensen centraal

Iedereen wil in hun eigen vertrouwde omgeving blijven wonen en dit ook zelfstandig kunnen. Wanneer u in een situatie zit dat u zorg nodig heeft, dan wilt u dit het liefst in uw eigen vertrouwde omgeving. Het kan voorkomen dat u zorg voor een korte tijd nodig heeft of juist voor een langdurige tijd, waarbij onze verpleegkundigen u in uw eigen omgeving kunnen bijstaan.

Particuliere zorg

Thuisbegeleiding is er bijvoorbeeld als u hulp nodig heeft voor sociale, praktische en emotionele problemen in uw dagelijkse leven. Of omdat er begeleiding nodig is in de dagelijkse activiteiten of in uw huishouden.

Zorg op vakantie

Heeft u thuis wijkverpleging nodig terwijl u op vakantie bent? WA Thuiszorg regelt voor u de verpleging en verzorging gewoon op uw vakantieadres of logeer adres. Een unieke service!

Thuiszorg en wijkverpleging

Het kan voorkomen dat u voor korte of lange tijd zorg nodig heeft. Onze gediplomeerde medewerkers zijn bevoegd en bekwaamd om hulp te bieden bij dagelijkse handelingen aan onze clienten.

Kosten

Voor het verkrijgen van verzorging en verplegingen is een indicatie nodig. Onze wijkverpleging komt graag bij u thuis om een indicatie te stellen. De kosten voor de wijkverpleging worden vergoed vanuit het basispakket van uw zorgverzekeraar. Wanneer u vragen heeft kunt u altijd bij een WA Thuiszorg medewerker terecht.

Zorg op maat die bij u past

Elke situatie binnen de zorg is uniek, daarom bieden wij zorg aan die past bij uw situatie. Met de deze zorg op maat houdt u zelf zoveel mogelijk de regie in handen. Samen met WA Thuiszorg bepaalt u welke zorg nodig is, uw wensen staan daarbij centraal. In het kennismakingsgesprek kunt u uw wensen en behoeften doorgeven, zodat we samen kunnen toewerken naar de gewenste zorg voor u.